Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet dâhilin yeğleme edilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı düzen opsiyonel olarak hileınan hidrolik sektör ile elan sık kullanım esenlanabilir.

ürkü pas yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı selim iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Düzen yapısında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Erişim kolaylığı hazırlamak ammaçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında birey güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat kurtarmak hesabına yangın merdivenleri içinde anatomi çitndıran tüm strüktürlarda olmalıdır.

Yangın kapıları kullanma alanına göre, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve ustalıklevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en orantılı bedel politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

üste, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bapnın estetik örgüsı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page