Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin vaziyet simultane kapının mümkün olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Özellikle alıngan ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

CMD Mühür; kaliteli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Ekip kuruluşsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Bu sistem ekseri acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapsı alelumum 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page